Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan modtager jeg en strikkeopskrift, som jeg lige har bestilt?

  Har du købt en strikkeopskrift som gæstebruger eller via Paypal Express knappen, vil du modtage en ordrebekræftelse med download link i den til e-mail som er knyttet til din Paypal konto. Har du købt en strikkeopskrift som registreret bruger, kan du downloade den ved at logge ind på din konto og gennemse alle dine ordre. Derudover vil du modtage en ordrebekræftelse via mail med download link i den.

 • Jeg har købt en strikkeopskrift, men har ikke modtaget en ordrebekræftelse.

  Det sker nogle gange, at ordrebekræftelsen med download link ikke vises i din Indbakke. I de fleste tilfælde kan du finde den ved at søge i din Spam/Junk mappe. Hvis du stadigvæk ikke kan finde den - kontakt os.

 • Skal jeg oprette en konto for at lave en bestilling?

  Nej, du kan lave din bestilling på Checkout side uden registrering som gæstebruger. Har du købt digitale strikkeopskrifter, skal du angive en e-mail den skal sendes til. Har du købt fysiske produkter hos os, vil du bedes om at angive leveringsinformationer.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

  Vi accepterer betalinger via Paypal and Paypal express, Visa, Mastercard, American Express, Apple pay, Google pay, IDEAL, Giropay, SOFORT, Bancotact, Multibanco, EPS, Przelewy24.

 • Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?

  Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde denne kontakt os formular.

 • Hvor mange gange kan jeg downloade den samme strikkeopskift?

  På grund af sikkerhedsmæssige årsager, kan du downloade opskrift kun et begrænset antal gange. Derfor anbefaler vi altid at du gemmer opskriften på din enhed eller disk med det samme.